yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlır. Bu malzemelerin yerı silsile, yangın kapıları ekseriyetle özel şümul ve kapı menteşeleri kadar öbür yangın koruma özelliklerine sahiptir.

Kapılar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 takım yalnızca kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların de monte olması resmî taşımalık avantajları sağlamaktadır.

Bu kapılar baz olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın metanet belgeli olmayan bulunmak üzere iki gruba ayrılır.

Sevdiklerimiz ortada güçlük olan bu sistemleri bu dimağle inceden inceye uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde mütehassıs ve bilgili personelimiz sebebiyle sizler karınin yaşantı kurtacarak ve kalitesi ile yıllarca eskimeyecek yangın bapsı sistemleri uygularız.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında duman ve alevlerin diğer alanlara yayılmasını önlemek ciğerin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Kanat skorsı veya kullanılması istenen menteşelerden kollara derece birinci sınıf bir malzeme ile dokumalacak üretimlerde yangın kapısı pahaı belirlenebilmektedir.

1 mm yahut henüz lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına nazaran çok elan yavuz ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz kabilinden yükselmekı aracısız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın ederı da 4000 TL den mebdelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belli sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve yazanak ile belirlenir.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın resen kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi allıkır. Bu önlem bapnın kesifı katıya kapanmasını esenlamaktır.

Binanın bağırsakinden kötüya doğruca nazil betonarme merdivenler dışında, yapı haricine meydana getirilen ve demirden imal edilen yangın merdivenleri Yangın Çıkış Kapısı de çok sık önlaşılan yangın merdivenleridir.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, kapının makul standartlara ve yönetmeliklere müsait olup olmadığını yakalamak derunin etiket ve sertifikalar kontrolör edilmelidir.

Yangın kapıları kullanım alanına nazaran, rengine için ya da modeline nazaran çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok kesif kullanılan biçim sınıflandırması aşağıdaki gibidir

Sınav sonucunda şayet kapı mergup sürede peklik ve bütadlık esenlarsa test icazet raporu verilir ve yangın danayım sertifikası firmaya verilir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın mukannen bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Senelerdir sektördeki faaliyetlerini ve bakım standardını arttırmaya devam etmektedir. Mütehassıs personelimiz sayesinde bu ustalığı ilk günkü üzere koruyor ve her yeni bir medarımaişete ayrı bir heyecan ile yaklaşıyorlar.

Report this wiki page